Dejli mejl: Partizan za Lazara Markovića dobija 20 miliona evra!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejli mejl: Partizan za Lazara Markovića dobija 20 miliona evra!

Kad je u pitanju Lazar Marković, ono što je za „San” – ekskluzivno, za „Žurnal” je na vidnom mestu u arhivi. Britanski tabloid je za 1. maj objavio da je Partizanov tinejdžer blizu prelaska u Čelzi, što u Srbiji, ako hoćete, znaju čak i vrapci na grani.
„San”, međutim, tvrdi da će sada već bivši prvak Evrope za mladog napadača morati da izdvoji sedam miliona evra. Na toliko je, doduše, procenjena Lazareva vrednost i na Transfermarktu, sajtu specijalizovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za transfere.
„Dejli mejl” je, pak, šire ruke, pa predviđa da će Markovićeva sloboda Čelzi koštati čak 20 miliona evra, odnosno, skoro dva i po puta više nego što se licitiralo pre pola godine.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.