Dejan Tomašević: KSS će preuzeti domaću ligu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jun.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Tomašević: KSS će preuzeti domaću ligu

Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije odlučio je da preuzme organizaciju domaće lige, ali tu odluku mora da potvrdi i Skupština KSS.
(FOTO: V. Marković)
Upravni odbor jeste doneo tu odluku, ali nju mora da potvrdi i Skupština Saveza koja je jedina nadležna za to. Skupština je već ranije zakazana za 24. jun i iskoristićemo je da iznesemo taj predlog – rekao je potpredsenik Saveza Dejan Tomašević.
Priča o tome da se organizacija domaće lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vrati pod ingerencije Saveza počela je nakon incidenata na meču između Partizana i Crvene zvezde, odnosno tuče igrača ta dva tima.
Sama ta činjenica da se liga vraća pod ingerencije Saveza ništa neće rešiti ukoliko država ne preduzme konkretne mere da se svemu tome stane na put – dodao je Tomašević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.