Degenek i Milunović neće biti velike prepreke da postignemo gol

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 10:47

"Degenek i Milunović neće biti velike prepreke da postignemo gol"

Napadač Partizana Bojan Matić sa velikim nestrpljenjem čeka meč protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Matić kaže da poslednji poraz u Subotici od Spartaka (3:2) može da trgne ekipu pred sredu.

"Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Jednostavno za ovaj poraz nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po meni utakmica sezone", rekao je Matić.

Sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč u Humskoj u sredu sa najvećim rivalom.

"Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom. Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači naš 12. igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama".

Postoji mogućnost i penala.

"Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje".

Matić je skenirao Zvezdu.

"Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, ima dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak", zaključio je, uz poruku da od detinjstva mašta o golu Zvezdi i proslavi pred "Grobarima".

Utakmica se igra u sredu od 20 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.