Definitivno je, njega ćemo sledeće sezone SIGURNO gledati u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2020, 18:05

Definitivno je, njega ćemo sledeće sezone SIGURNO gledati u Partizanu!

Partizan se polako, ali sigurno, okreće stvaranju tima za sledeću sezonu.

Više nema dileme, Rade Zagorac igraće i sledeće sezone u Partizanu.

Juče se pojavila nezvanična informacija da će Zagorac produžiti ugovor na još dve godine, a onda je usledila ne baš pompezna potvrda sa Partizanove klupske televizije.





''Drago mi je zbog produžetka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Negde usput, u ruku će nam biti stavljen biser'', poruka je Radeta Zagorca, a preneo ju je Vladan Tegeltija sa BC Partizan TV.

Verujemo da će, kada se normalizuje situacija sa epidemijom koronavirusa, ovaj potpis i svečanije obeležiti, ali to nisu jedini potezi koje uprava Partizana vuče ovih dana po pitanju formiranja ekipe za sledeću sezonu.

Pre nekoliko dana objavljeno je da i Ognjen Jaramaz sigurno ostaje, a danas se pojavila i vest da će Andrea Trinkijeri u narednoj sezoni računati i na Brajana Angolu, Partizanovo poslednje pojačanje uoči prekida tekuće sezone.

Sledeće sezone biće tu i ljubimac navijača Partizana Vil Mozli, verujemo i kapiten Novica Veličković ukoliko posle ove pauze bude mogao da izdrži napore, a nastavak ovog spiska očekuje se u narednom periodu, do leta.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠTA JE ZAGOR HTEO DA KAŽE? Radetove reči posle produženja ugovora RASPALIĆE MAŠTU svih Grobara

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2020

Ostaje još dve sezone u Humskoj...Košarkaš Partizana Rade Zagorac produžio je ugovor sa crno-belima na još dve godine...Krilni igrač Partizana će u svom sadašnjem timu ostati do 2022. godine, a za njega igra od 2018...- Drago mi je zbog produžetka. Negde usput, u ruku će nam biti stavljen biser...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.