Defanzivac raskinuo ugovor sa Partizanom, stiže kod miljenika grobara!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac raskinuo ugovor sa Partizanom, stiže kod miljenika "grobara"!

Vraća se u otadžbinu.

Trener Partizana nije računao na Marka Valijentea od samog početka nove sezone, bilo je jasno da sledi odlazak iz kluba.

Tražio se model po kojem bi Španac otišao iz Partizana, a prema pisanju Telegrafa on je i pronađen.

Telegraf prenosi da je Mark Valijente raskinuo ugovor sa "crno-belima" i blizu je dogovora sa Sportingom iz Hihona.

Nekadašnji polaznik Barselonine škole će se vratiti u otadžbinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaigrati sa nekadašnjim miljenikom "grobara" Urošem Đurđevićem koji sa uspehom nosi dres kluba iz Hihona.

Valijente je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca do dolaska Sava Miloševića, odigrao je 41 utakmicu za crno-bele, uz gol i dve asistencije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španci već objavili, Valijente otišao iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019

Mark Valijente je napustio redove crno-belih...Fudbaler koji nije bio u planovima Partizana za novu sezonu, Mark Valijente, novi je igrač Sportinga iz Hihona...Tako predstavljaju u Španiji, konkuretno, portal "El Comercio" koji je veoma blizak Sportingu...Navodno će potpisati ugovor u toku ove nedelje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.