Defanzivac Bilbaoa odličan protiv Partizana, pa ga sačekala ponuda Junajteda

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac Bilbaoa odličan protiv Partizana, pa ga sačekala ponuda Junajteda

Po povratku iz Beograda, gde je u Ligi Evrope u četvrtak igrao protiv šampiona Srbije Partizana, defanzivca Atletik Bilbaoa Ajmerika Laportea sačekala je ponuda Mančester junajteda.

Kako prenose španski mediji, za 21-godišnjeg Francuza, jednog od najboljih igrača Atletika u pobedi rezultatom 2:0, Junajted je ozbiljno zagrizao.

Ipak, Baski su poručili Mančesteru da će Laportea pustiti da pregovara samo u slučaju ponude od 35 miliona funti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Laporte je izdanak škole Atletik Bilbaoa, za čiji prvi tim je do sada odigrao 119 utakmica. Za mladu reprezentaciju Francuske zabeležio je 18 nastupa.

Ugovor sa Atletikom ističe mu tek na leto 2019. godine, što znači da Bilbao ima dovoljno prostora da odredi svom štoperu veliko obeštećenje.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.