Debakl Partizana, Policajci brojali do četiri, Babović šmekerski pogodio sa penala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Partizana, Policajci brojali do četiri, Babović šmekerski pogodio sa penala (VIDEO)

Crno-beli u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj poraženi od moskovskog Dinama 1:4

Katastrofa u rezultatskom i tek nešto bolji utisak u igrčkom smislu. Parni valjak je pretrpeo debakl u premijernom meču u 2015. posle kojeg bi upravi kluba moralo da bude jasno ono što je Marku Nikoliću odavno: crno-belima je pod hitno potreban štoper koji bi „pokrpio“ mnogobrojne propuste u odbrani, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog kojih se lider Superlige na obali Sredozemnog mora proveo kao bos po trnju.

Bolji od ekipe iz Humske 1 bio je moskovski Dinamo koji je ekspresno razoružao Beograđane i ostavio ih da u hodu rešavaju probleme, koji ne bi smeli da im se ponavljaju na takmičarskim mečevima, ali i primorao da budu zadovoljni što je susret u Beleku imao „samo“ prijateljski karakter - 4:1 (2:0).

Dok je Upravni odbor u Beogradu odlučivao koliko je novca spreman da ponudi Nemanji Tubiću, Partizan je u Turskoj plaćao ceh činjenici da ima samo jednog čestitog štopera, mada, kako je i Lazar Ćirković danas igrao čini se da je više razmišljao o ponudi Anderlehta. Još kad se ima u vidu da mu je partner u odbrani beio Miladin Stevanović (po vokaciji desni bek), a da je na levoj strani delovao zbunjeni Nemanja Petrović nikog ne bi trebalo da čudi kako su popularni Policajci stekli dva gola viška.

Skoro identične akcije, dva centaršuta sa leve strane, pokloni za Valbuenu i Kokorina i već posle 11 minuta Partizan je bio u zaostatku kakav tako brzo nije imao ni protiv Totenhema ili Bešiktaša.



Nikolićevom timu je trebalo malo vremena da dođe sebi posle neočekivano lošeg starta, uspeo je do kraja prvog poluvremena Nikola Drinčić da zapreti tri puta iz slobodnih udaraca, solidan je bio i Andrija Živković, razigrao se današnji kapiten Danko Lazović, ali bez Petra Škuletića (zvanično, zbog povišene temperature nije bio u konkurenciji) napad Partizana samo sa Nemanjom Kojićem nije bio ni približno opasan.

Partizan je u drugom poluvremenu promenio formaciju, umesto 4-4-2 zaigrao u sistemu 4-3-3, što mu je donelo boljitak u igri, povremeno opasne napade po krilu preko Grbića i Ninkovića, malo su Saša Ilić i Stefan Babović povezali konce i sve je delovalo daleko ozbiljnije nego u prvih 45 minuta.

Taj period igre Babović je oplemenio šmekerskim pogotkom sa 11 metara, međutim, naivna odbrana Partizana u kojoj su tokom drugih 45 minuta igrali i vezisti Nenad Marinković i Ivan Petrović (!?) delovala je opet smušeno, pa su Rusi postigli još dva gola i nagovestili da Marka Nikolića čeka pakleno težak zadatak do kraja priprema.

Pod uslovom da mu rukovodioci što pre obezbede pojačanje u odbrani.

------------------------------------------------------------------

PARTIZAN - DINAMO MOSKVA 1:4 (0:2)

/Babović 75 pen - Valbuena 4, Kokorin 11, Zobnin 69, Kuranji 81 pen/


Belek

Teren hotela Susesi

Gledalaca: 100

Sudija: Kenan Ine (Turska)

Partizan - prvo poluvreme: Lukač - Pauljević, Stevanović, Ćirković, N. Petrović - Drinčić, Brašanac, A. Živković, Luka - Lazović, Kojić.

Drugo poluvreme: Ž. Živković - Marinković - B. Ilić, Petrović, Volkov - Marković, Babović, S. Ilić - Grbić, Ninković, Šaponjić.

Dinamo Moskva: Šunin - Kozlov, Samba, Duglas Tešeira, Bjutner - Jonov, Denisov, Žirkovi, Valbuena - Kokorin, Vankijer. Igrali su još: Džudžak, Jusupov, Tašaev, Zobnin, Katrić, Obolskij, Kuranji, Berezovski, Gabulov, Danilkin, Jarmolicki, Rotenberg.

-------------------------------------------------------------------

Kako je tekao meč možete pročitati OVDE.

(FOTO: partizan.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.