Izvor: Danas, 11.Avg.2022, 22:55

Debakl Partizana: AEK eliminisao crno-bele iz Lige Evrope

Dva puta su vodili fudbaleri Partizana golovima Rikarda Gomeša, ali nisu uspeli da trijumfuju u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope - 2:2 (1:0). AEK je izobrio remi kojim je sačuvao prednost ostvarenu u Larnaki na Kipru (2:1). Crno-belima je preostalo učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija i mnogo problema koji bi mogli da dovedu do velikih promena u rukovodstvu kluba. U plej-ofu trećeg po redu, klupskog međunarodnog takmičenja, Partizan će se boriti sa Hamrunom sa Malte.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Partizan prekršio protokol UEFA – otkazana obavezna konferencija za medije

Izvor: Danas, 12.Avg.2022, 01:20

Po završetku utakmice u kojoj je Partizan eliminisan od kiparskog AEK u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope nije održana konferencija za medije, koja je obavezna po protokolu UEFA.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.