Danilovićev kum pušten iz pritvora, za prijateljem traga policija

Izvor: Blic, 20.Maj.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilovićev kum pušten iz pritvora, za prijateljem traga policija

Dragan Kokan Đurišić, navijač Partizana i kum ranjenog proslavljenog košarkaškog reprezentativca Predraga Saše Danilovića, pušten je danas iz pritvora nakon što je prethodnog dana priveden i saslušan, a za Brankom Filipovićem Fidom policija je raspisala potragu. Branko Filipović Fido

U noći između petka i subote, kada je Danilović ranjen u restoranu “Kafanica” u Beogradu, Đurišić je bio u društvu sa njim i sa Brankom Filipovićem Fidom, vlasnikom restorana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za koga se veruje da je ranio Danilovića. Prema nezvaničnoj verziji, Đurišić je „ometao službeno lice“.

Pročitajte još Pismo Branka Filipovića: "Izvinjavam se Saši Daniloviću i njegovoj porodici"

Zdravstveno stanje Predraga Danilovića, predsednika Košarkaškog kluba Partizan, koji je ranjen posle tuče u restoranu “Kafanica” u Beogradu u noći između petka i subote, stabilno je i njemu život nije ugrožen, kažu lekari.

Iako je na njemu izvedeno više hirurških zahvata, nije u intenzivnoj nezi, već u dvokrevetnoj sobi u Urgentnom centru, kaže za “Blic” prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije, koji je juče posetio proslavljenog košarkaša.

- Povrede Predraga Danilovića nisu toliko opasne koliko su mogle da budu. Imao je dosta sreće. Ubodna rana u stomaku je sanirana, a sečivo noža kojim je uboden samo je prošlo pored jetre i dvanaestopalačnog creva. Sva sreća pa ovi vitalni organi nisu povređeni - objašnjava prof. dr Ristić.

Danilović u zagrljaju Đuričića

S drugom povredom lekari u Urgentnom centru imali su više posla. Naime, Danilovićev palac bio je gotovo amputiran kada je primljen u Urgentni centar.

- Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je intervencija uspela. Tokom jučerašnjeg dana pomalo je pomerao palac, a da li će u potpunosti povratiti funkciju - još uvek je rano za prognoze, s obzirom na to da je tek obavljena operacija. Još dugo neće moći da se proceni da li će ga ubuduće pomerati, ali za mikrohirurge je i mala pokretljivost znak uspešnog oporavka - kaže prof. dr Ristić.

Ispred Danilovićeve sobe dežura obezbeđenje Urgentnog centra, što je uobičajena mera kada su javne ličnosti u pitanju.



Navijači, prijatelji, kumovi...

Branko Filipović Fido vlasnik je restorana “Kafanica” u kojem se odigrao sukob i suvlasnik još nekih beogradskih lokala i jedan od najbližih Danilovićevih prijatelja. Svi aktera tuče u „Kafanici“ su veoma nezgodne naravi kad popiju. Filipović je, navode njegovi poznanici, veliki zaljubljenik u košarku. Zbog poznanstva s Danilovićem, putovao je na gotovo sva gostovanja KK Partizana, a išao je na međunarodna takmičenja sa reprezentacijom Srbije i Jugoslavije.

Dragan Kokan Đurišić je beogradski biznismen, veliki navijač KK Partizan i reprezentacije, čije utakmice ne propušta. Poznat je po kumstvu sa Željkom Obradovićem i Predragom Danilovićem i veliki prijatelj sa Sašom Đorđevićem, Dejanom Bodirogom i Vladom Divcem. N.L.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poternica za prijateljem Danilovića

Izvor: B92, 20.Maj.2013

Beograd -- Dragan Kokan Đurišić, kum ranjenog Predraga Saše Danilovića, pušten je danas iz pritvora, a za Brankom Filipovićem Fidom raspisana je poternica, piše Blic...U noći između petka i subote, kada je Danilović ranjen u restoranu "Kafanica" u Beogradu, Đurišić je bio u društvu sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.