Danilović izboden nožem u svađi među prijateljima

Izvor: Studio B, 18.Maj.2013, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović izboden nožem u "svađi među prijateljima"

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Saša Danilović, primljen je jutros oko pet sati u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju sa vidljivim povredama stomaka, ruku i glave.

 Predsednik Kosasarkaškog kluba Partizan i proslavljeni košarkaš Predrag Danilović, teško je noćas povređen kada je uboden nožem, a njegovo stanje nakon operacije je stabilno.

Policija je saopštila da intenzivno istražuje sve okolnosti u vezi napada koji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kako navode u MUP-u Srbije, nema veza sa navijačkim grupama.

Premijer i ministar policije Ivica Dačih je, na novinarsko pitanje o razlozima incidenta, naveo da je "koliko on zna reč o tradicinonalnoj srpskoj svađi među prijateljima".

Danilović je zadobio povrede u ranim jutarnjim satima u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku.

Kako je rečeno u MUP-u Srbije i Hitnoj pomoći, on najpre po dolasku lekara Hitne pomoći - kada je imao posekotinu na glavi, ali ne i ubodne rane - nije želeo da bude odvežen u Urgentni centar i nije želeo da sarađuje sa policijom, da bi potom sam zatražio lekarsku pomoć.

Hitna pomoć je, kako je Tanjugu rekla portparolka dr Nada Macura, pritekla u pomoć Daniloviću oko 2,30 časova u ulici Kneza Višeslava, u restoranu "Kafanica", u blizini Više hidrometeorloške škole.

Hitna pomoć je, kako je rekla, primila poziv od MUP-a zbog povrede u tuči, a kako je preneo dežurni lekar, Danilović je po dolasku Hitne pomoći na lice mesta imao posekotinu na glavi, ali ne i ubodne rane.

On, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, nije želeo da bude odvežen u Urgentni centar, već se vratio u restoran. "Meni nije potrebna Hitna pomoć", rekao je dežurnom lekaru Danilović, navodi Macura.

Portparolka Hitne pomoći navela je da je Danilović verovatno u kasnijim satima zadobio povrede trbuha i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar.

U Urgentni, Danilović je jutros primljen sa povredama stomaka, ruku i glave, a kako je Tanjugu rekao direktor Zlatibor Lončar, on je operisan i u stabilnom je stanju.

"Danilović je operisan od strane hirurga i ortopeda i u stabilnom je stanju", rekao je dr Lončar.

Lončar je konstatovao da je uspela operacija kojoj je Danilović jutros podvrgnut.

"Danilović se sada dobro oseća i optimisti smo u pogledu njegovog daljeg oporavka", rekao je Lončar Tanjugu.

Prema informacijama iz MUP-a, Danilović je "na do sada neutvrđeni način" zadobio povrede opasne po život, a odbio je saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć.

I direktor policije Milorad Veljović rekao je na konferenciji za novinare da je Danilović zadobio teške telesne povrede. "Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok", naveo je Veljović.

Policija je potom saopštila da taj incident "nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim odigravanjem derbija u Beogradu ili sa navijačkim grupama".

Policija intezivno radi "na rasvetljavanju svih okolnosti incidenta".

Proslavljenog košarkaša posetio je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je reporteru Tanjuga posle posete rekao da Saša Danilović "dobro izgleda" i da se u ćaskanju s njim "čak i šalio".

Kako je posle posete Vučić rekao reporteru Tanjuga, Danilović je "imao veliku sreću", on "dobro izgleda" i u ćaskanju s njim se "čak i šalio". "Rekao sam Daniloviću da ga očigledno, Bog voli, a on je na to uzvratio šalom", rekao je vicepremijer.

Popodne, Danilovića je posetio i premijer Dačić, potvrđeno je u Urgentnom centru.

 

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predrag Danilović uboden nožem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2013

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović uboden je noćas nožem u stomak u jednom restoranu u Koštunjaku, operisan je i u stabilnom je stanju, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danilović izboden nožem

Izvor: Akter, 18.Maj.2013

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović uboden je noćas nožem u stomak u jednom restoranu u Koštunjaku

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.