Danilović jedini kandidat za predsednika KSS

Izvor: B92, 08.Dec.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović jedini kandidat za predsednika KSS

Doskorašnji predsednik KK Partizan Predrag Danilović najverovatnije će naslediti Dragana Đilasa na poziciji predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

Danilović je jedini predao kandidaturu za predsednika KSS pre isteka roka u četvrtak u podne.

Izbori za novog čelnika srpske košarke su 15. decembra, a s obzirom da je Danilović jedini kandidat, ostaje samo da KSS samo potvrdi njegovo imenovanje.

Danilović je kao igrač bio prvak Evrope sa Partizanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i italijanskim Virtusom iz Bolonje, igrao je i u NBA za Majami i Dalas (12,8p, 2,4sk, 2as po meču), dok je sa reprezentacijom Jugoslavije četiri puta osvajao EP, a ima i srebro sa Olimpijskih igara 1996. u Atlanti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.