Danilović: Ponudili smo Klobučaru odmah polovinu novca, a ostatak kasnije, ali je on to odbio

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović: Ponudili smo Klobučaru odmah polovinu novca, a ostatak kasnije, ali je on to odbio

Povodom članka objavljenog u slovenačkom Dnevniku, a u vezi sa bivšim košarkašem kluba iz Humske Jakom Klobučarom i dugu Partizana prema njemu, predsednik kluba Predrag Danilović je rekao:

- Nije istinita izjava zastupnika Klobučara. Razgovarao sam sa Jakom i rekao sam mu da polovinu traženog novca možemo odmah da uplatimo, a da za ostatak sačeka prvu priliku kada Partizan bude imao sredstava da ga isplati. On je to kategorički odbio i saopštio da će tužiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Partizan na FIBA i tako aktivirati BAT - jasan je bio predsednik srpskog šampiona, prenosi sajt kluba.

U slovenačkom listu se navodi da je Klobučar želeo da prihvati manji iznos na ime duga, ali da crno-beli nisu bili raspoloženi na saradnju, da mu se niko iz kluba nije javljao. kao i da je bio promoran da naplati dugovanja preko suda.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Danilović: Slovenci pričaju koješta

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2014

Povodom članka objavljenog u slovenačkom "Dnevniku", a u vezi sa bivšim košarkašem kluba iz Humske Jakom Klobučarom i dugu Partizana prema njemu, oglasio se predsednik kluba Predrag Danilović...Slovenci jedno, KK Partizan drugo: Predrag Danilović.. .."Nije istinita izjava zastupnika Klobučara....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.