Danilo Pantić danas otkriva da li se vraća u Partizan?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo Pantić danas otkriva da li se vraća u Partizan?

Njegove izjave će svakako privući veliku pažnju.

Partizan danas počinje svoj evropski pohod u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Crno-beli od 19:30h igraju protiv Konas Kija u velškom Rilu, a kako smo već objavili, TV prenosi su obezbeđeni na dva kanala, uz dodatni, prateći program na ''Areni Sport''.

Upravo tokom tog pratećeg programa iz studija, negde posle 15 časova i 30 minuta, gost na ''Areni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sport'' biće i doskorašnji član Partizana Danilo Pantić.

Vezista crno-belih još uvek nije rešio svoj status posle isteka pozajmice iz Čelsija. I dalje je član kluba sa ''Stamford Bridža'' sa kojim je pod ugovorom, ali se do kraja leta očekuje ili transfer u neki od inostranih klubova, ili novi povratak u Partizan.

Naravno, povod njegovog gostovanja biće sama utakmica između Konas Kija i Partizana, ali verujemo da bi mogao da otkrije i nešto na temu kluba u kojem će nastupati sledeće sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.