Izvor: B92, 13.Jul.2020, 08:08

Dangubić se oglasio sa crno-belom zastavom FOTO

Nemanja Dangubić, novi košarkaš Partizana, javno se oglasio na društvenim mrežama.

Dangubić je na svom Instagramu objavio svoju sliku u dresu crno-belih sa montažom ispred Štark arene.

"Novo poglavlje", napisao je Dangubić, uz emotikon crno-bele zastavice i vatre.

Njegova objava izazvala je veliki broj komentara bivših igrača i saigrača iz Crvene zvezde.

"Posle devet zlatnih fali ti i malo srebra, srećno", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je Marko Kešelj, aludirajući na devet trofeja koje je osvojio Dangubić sa crveno-belima.

"To ti slika?", upitao ga je Luka Mitrović, bivši kapiten Zvezde i njegov veliki prijatelj, dok je Kvinsi Miler stavio emotikone kosturskih lobanja.

Među njima je bio i komentar nekadašnjeg asa Partizana, sada Sakramento Kingsa, Bogdana Bogdanovića"Srećno Dange".

Dangubić je uzeo Partizanov dres sa brojem dva, koji je prošle sezone bio u vlasništvu Korija Voldena, sada novog košarkaša Crvene zvezde.

On je takođe izazvao veliku pompu kao Volden, nakon što je četiri sezone igrao za Zvezdu, pre odlaska u inostranstvo, odnosno Bajern i Estudijantes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.