Dangubić otkrio zbog čega je izabrao Partizan i obratio se zvezdašima

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2020, 14:21

Dangubić otkrio zbog čega je izabrao Partizan i obratio se zvezdašima

Prelazak Nemanje Dangubića u Partizan izazvao je dosta polemike u srpskom košarkaškom svetu Prelazak Nemanje Dangubića u Partizan izazvao je dosta polemike u srpskom košarkaškom svetu. Nekadašnji košarkaš Bajerna, Estudijantesa, Crvene zvezde i Mega Bemaksa, od naredne sezone nosiće dres večitog rivala.Sigurno da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bilo lako doneti ovu odluku, a još teže će biti potencijalnom reprezentativcu Srbije kada ukrste koplja crno i crveno-beli.- Razmišljao sam i o tome, to je normalno posle toliko vremena u Zvezdi. Ipak, već dve godine sam u inostranstvu, bio sam slobodan igrač nakon što mi je istekao ugovor sa Estudijantesom. Odlučio sam se za Partizan iz košarkaških razloga, to je najbolje za moju karijeru, da pomognemo jedni drugima. Kada je reč o Zvezdi, i danas imam sjajan odnos sa bivšim saigračima i sa ljudima iz kluba. Nisam imao nikakve probleme u tom smislu, to mi je najbitnije - rekao je Dangubić za Sportklub.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Posle Dangubića, još jedan bivši igrač Zvezde u Partizanu?!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 10:46

Crno-beli tragaju za centrom...Ko će biti novo pojačanje na poziciji centra u ekipi Partizana?..I dalje je neizvesno, ali spisak potencijalnih pojačanja postoji i pri vrhu je - Matijas Lesor...Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde mts je sada član Bajerna, stekao je iskustvo igranja u Evroligi, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.