Danas je žreb, ovo su mogući rivali za Zvezdu, Partizan i TSC!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2020, 00:15

Danas je žreb, ovo su mogući rivali za Zvezdu, Partizan i TSC!

Dosta toga je jasno, čekamo samo kuglice.

Danas se ponovo vrte kuglice, i za Ligu šampiona i za Ligu Evrope.

Imaćemo tri predstavnika u žrebu, uz napomenu da ni ovoga puta nema Vojvodine zbog proste činjenice da kreću od trećeg kola kvalifikacija za LE.

Kao što smo napominjali, Zvezda igra treće kolo kvalifikacija za LŠ, pobeda bi im mnogo značila jer bi obezbedili minimum >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << učešće u grupnoj fazi LE, a Partizan i TSC igraju drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezda je nosilac i mogući protivnici su:

Molde, Midtjiland, Ferencvaroš, Omonija i Dinamo Brest.

Partizan je takođe nosilac i potencijalni protivnici su:

CSKA iz Sofije, Botošani iz Rumunije ili Sfintula iz Moldavije.

Za TSC i dalje nemamo potvrdu za skraćeni spisak potencijalnih protivnika, ali je jasno da je nepovlašćen u drugom kolu i da su potencijalni protivnici neki od povlašćenih koje možete videti OVDE.

Očigledan je bio faul, ali Savo nije smeo ovako da reaguje...

Posted by Sportske.net on Недеља, 30. август 2020.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA spremila kuglice, na koga idu Zvezda, Partizan i TSC?

Izvor: B92, 31.Avg.2020

U Nionu se u ponedeljak održava žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i 2. kolo u borbi za Ligu Evrope...Crvena zvezda će malo posle 12 časova saznati rivala protiv kojeg će igrati za evropsku jesen, a sat vremena kasnije će i Partizan i debitant na međunarodnoj sceni - TSC iz Bačke...

Nastavak na B92...

U utorak je novi žreb, Zvezda će ponovo biti izvučena!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2020

Žreb za četvrto kolo Lige šampiona zakazan je za sutra...Nakon što je Crvena zvezda danas saznala ime svog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (Omonija sa Kipra), sutra će saznati svog potencijalnog protivnika u četvrtom kolu...Žreb za poslednje kolo, odnosno za plej-of fazu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.