Da pružimo dostojan otpor Partizanu

Izvor: B92, 25.Okt.2020, 18:03

"Da pružimo dostojan otpor Partizanu"

Trener Radničkog Milan Đuričić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da pruži dostojan otpor Partizanu.

"Ovo je izuzetno teška utakmica i za nas i za njih. Pobediće ekipa koja bude strpljivija i koja se bolje adaptira na uslove i na teren, koji će, zbog kiše koja pada u nedelju, biti težak za igru. Partizan maksimalno respektujemo, ali učinićemo sve da budemo na nivou jednog ovakvog meča, da pružimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dostojan otpor i da ugrabimo šanse koje nam se ukažu kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", rekao je Đuričić.

Fudbaleri Radničkog igraju u ponedeljak od 17 časova u Nišu protiv Partizana, utakmicu 12. kola Super lige Srbije.

Radnički će igrati bez svog prvog napadača Nemanje Kojića.

"Kojić je i dalje povređen i neće moći da nam pomogne. Ostali su na raspolaganju i raspoloženi. Dobro smo radili i bićemo spremni da se borimo 90 minuta sa renomiranim protivnikom", naveo je Đuričić.

Uoči 12. kola Radnički je deveti na tabeli sa 18 bodova, a Partizan je drugi sa 23.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.