Da li znate šta je Trening integracije? Partizan objasnio... (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate šta je ''Trening integracije''? Partizan objasnio... (video)

Sve sadržajniji rad crno-belih na pripremama u Beleku.

Crno-beli su na svom Instagram nalogu otkrili deo rada njihovog tima tokom današnjeg treninga, koji je imao radni naziv ''Trening integracije''.

Šta to konkretno znači?

''Situacioni, tehničko-taktički trening sa dva aspekta. Prvi aspekt, uigravanje četri beka sa akcentom na reakciju na bočne lopte, dok je druga grupa radila TT prednost po krilu odnosima dva na jedan i raspored igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u završnici. A, potom i reakcija na izgubljenu loptu'', objasnili su crno-beli, uz kraći snimak sa današnjeg treninga.

-

View this post on Instagram

Situacioni, tehničko taktički trening sa dva aspekta. Prvi aspekt, uigravanje četri beka sa akcentom na reakciju na bočne lopte, dok je druga grupa radila TT prednost po krilu odnosima dva na jedan i raspored igrača u završnici. A, potom i reakcija na izgubljenu loptu.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Jan 20, 2020 at 10:09am PST

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.