Da li je vreme za Stojkovićev povratak u Partizan?

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je vreme za Stojkovićev povratak u Partizan?

"Videćemo narednih dana", kaže golman reprezentacije Srbije, koji je 115 puta nosio crno-beli dres od leta 2010. do zime 2014. godine.

"Sa Partizanom sam uvek u kontaktu, to je nešto što je dobro poznato. Videćemo narednih dana da li je baš sada pravi trenutak za povratak", rekao je reprezentativni golman Vladimir Stojković za "Večernje novosti".

Dan ranije, u razgovoru za Mondo, generalni direktor Partizana Miloš Vazura ostavio je sportskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sektoru odluku o eventualnom Stojkovićevom povratku u Humsku, ali i dodao da u klubu niko ne bi imao ništa protiv.

Partizan je počeo sezonu sa nesigurnim Filipom Kljajićem na golu, a priče o tome da bi na crtu trebalo da stane neko drugi, iskusniji i sigurniji samo su "pojačane" od poraza crno-belih prošle srede od Voždovca 1:3 na svom terenu.

Inače, ovo nije prvi put da se upravo Stojković pominje kao neko ko će se vratiti i rešiti stvar, ali isto tako uslovi da se to i dogodi dugo nisu bili ovako "zreli".

Čovek sa 115 nastupa u crno-belom dresu uz jedan postignut gol, 62 sačuvane mreže, tri titule prvaka i jednim Kupom Srbije, plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, samo je jednom stao na gol Notingem Foresta u Čempionšipu od poslednje utakmice nekadašnjeg prvaka Evrope u 2016. godini.

Pratite FK Partizan na Mondu

Popularni Stojke ugovor sa "šumarima" ima do juna 2018. godine i, utoliko, jednogodišnja pozajmica nije nerealno rešenje, ali u ovom trenutku razgovori o tome i dalje teku.

Stojkovićev prelazak u Partizan 27. avgusta 2010. godine poprimio je istorijske razmere zbog svega što se potom dogodilo, ali je činjenica da je gol crno-belih bio itekako dobro zaštićen sve do 25. januara 2014. kada je standardni reprezentativac potpisao za Ergotelis i potom nastavio na neki način "nomadski" stil života, menjajući klubove često što je bio slučaj i u periodu njegove karijere između odlaska iz Ljutice Bogdana i dolaska u Humsku.

Posle Grčke, s uspehom je branio u Izraelu za Makabi, nagovestio je da bi mogao da bude standardan u Notingemu kada se vratio u engleski fudbal prošlog avgusta, ali je u 2017. godini jednom stajao na golu, šest puta bio na klupi i ostatak vremena proveo van protokola, pa je doveo u pitanje i mesto na golu reprezentacije Srbije koja se bori za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

"Orlovi" su u Stojkoviću imali sigurnog čuvara leđa naročito u periodu kada je bio standardan u Partizanu, pa bi njegov eventualni povratak na treninge u Zemunelu mogla da bude win-win-win situacija i za Vladimira Stojkovića i za Miroslava Đukića i za Slavoljuba Muslina.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.