Da li je prekršaj Berona nad Lendejlom ispravno dosuđen? Nenad Krstić iznenadio odgovorom, poslužio se i ličnim primerom (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je prekršaj Berona nad Lendejlom ispravno dosuđen? Nenad Krstić iznenadio odgovorom, poslužio se i ličnim primerom (video)

Nekadašnji kapiten našeg nacionalnog ima, košarkaš koji je afirmaciju stekao u Partizanu, a potom ostvario zavidnu karijeru u Evropi i Americi izneo zanimljiv stav u vezi završnice finala Kupa Koraća.

Drugi dan teče posle završetka Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gde je Partizan u dramatičnom finišu savladao Zvezdu sa 76:74 i odbranio trofej, a sporne situacije se i dalje komentarišu i iznose različiti stavovi.

Jutros je prvi čovek Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde Nebojša Čović detaljno izneo koje su to situacije u kojima smatra da je njegov tim oštećen, ali zanimljivo da jedna od njih nije i ona na 0.2 sekunde pre kraja, kada je Beron faulirao Lendejla.

On smatra da su sporne neke druge situacije, koje su se dogodile nešto ranije, o tome možete da čitate OVDE, a drugačiji stav izneo je Nenad Krstić u vezi sa pomenutim prekršajem Berona.

Krstić je na tu temu govorio za ''Meridianbet'' i istakao da je sve trebalo da bude rešeno u produžetku.

''Lično, mislim da se to ne svira. Ne može... Imao sam sličnu situaciju u finalu turskog plej-ofa, to mi je maltene bila i poslednja utakmica u karijeri, hajde pretposlednja.







Sudili su meni faul na dve sekunde do kraja, a onda opet na meni nisu svirali faul u poslednjoj sekundi. Smatram da treba pustiti to u produžetku da se reši, jer velik je ulog, poslednja sekunda finala...







Jeste definitivno bio faul, videlo se i na usporenom snimku, ali opet s druge strane, to se ne sudi, iz nekog igračkog ugla, ništa tendenciozno... Drago mi je da je suđeno i da je Partizan osvojio, ali iskren da budem, razmišljam ovako kako sam rekao'', izjavio je Krstić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda,   Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.