Da li je ovo ponuda koja se ne odbija, milioni evra konačno stižu u Humsku?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo ponuda koja se ne odbija, milioni evra konačno stižu u Humsku?!

To se čekalo u Partizanu!

Dugo se ove zime čekalo na bilo kakve kadrovske promene u Partizanu, ali tokom ove nedelje učinjeni su prvi konkretni koraci i kada su u pitanju dolasci, ali i odlasci pojedinih igrača.

Crno-beli su pre par dana promovisali prvo pojačanje, Musu Ndžaja, krilnog vezistu koji je stigao iz Norveške, a dok se najavljuju i još neka imena, poput Georgijevića ili Tokmaka Nguana, na vidiku je i prvi odlazak ove zime iz Humske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ne, nije u pitanju Saša Zdjelar koji je takođe blizu izlaznih vrata u Humskoj jer se za njega interesuje Bordo, već mladi štoper Svetozar Marković.

Jesenas je procenjeno da bi od 18-godišnjeg štopera Partizan u aktuelnom prelaznom roku mogao najviše da zaradi i kako sada stoje stvari, te procene su bile ispravne.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da je italijanska Đenova spremna da za Markovića plati 3.5 miliona evra i da bi ovaj transfer uskoro trebalo da se ozvaniči.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Iako su u Humskoj uoči prelaznog roka očekivali nešto bolju ponudu iz inostranstva za ovog igrača, koja bi iznosila oko 4.5 miliona evra, to se ipak nije dogodilo, pa je za očekivati pozitivan odgovor Partizana na adresu Đenovljana, s obzirom da je ove zime klubu iz Humske neophodna zarada od prodaje pojedinih igrača.

Partizan već ima spremne zamene za Markovića, poput takođe mladih i talentovanih štopera Strahinje Pavlovića ili Strahinje Bošnjaka, a ako zatreba tu je i Nemanja R Miletić koji je jesenas igrao na poziciji desnog beka.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanova ponuda za Nguena 150.000 evra plus procenti

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2019, 19:30

Pola puta do drugog novajlije ove zime Partizan je prošao. Kao što je najavljeno, crno-beli su tokom vikenda ugostili Tokmaka Nguena i sa njim dogovorili uslove saradnje, međutim, do konačne realizacije posla nedostaje saglasnost Stromsgodseta, s kojim brzonogi krilni vezistaima ugovor do leta. S...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.