Da li je ovo najlepša akcija Partizana od početka sezone? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najlepša akcija Partizana od početka sezone? (video)

Sjajan početak crno-belih protiv Radnika u Sudrulici!

Već posle 11 minuta igre u Surdulici, Partizan ima dva gola prednosti!  Crno-beli su poveli sa 2:0, golovima Đurđevića i Leonarda, a posebno je za pohvalu akcija koju su Beograđani izveli kod drugog pogotka.

Everton, Božinov, Stevanović, Leonardo, lopta je munjevito išla od jednog do drugog, a Brazilac je na najlepši način realizovao ovaj napad crno-belih.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

A evo i kako je Uroš Đurđević, posle asistencije Božinova realizovao kontru crno-belih dva minuta ranije, za vođstvo od 1:0.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeste li videli promašaje Božinova i Leonarda? Radnik uzvratio - golom! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2016

Početak drugog poluvremena doneo povratak rezultatske neizvesnosti u duelu Radnika i Partizana u 14. kolu Superlige...Kao što smo objavili tokom prvog poluvremena, Partizan je veoma rano, golovima Đurđevića i Leonarda, poveo sa 2:0 i mogao je u prvih 45 minuta da reši sve dileme oko pobednika ovog...

Nastavak na Sportske.net...

''Valjak'' protutnjao Surdulicom! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2016

Rutinska pobeda crno-belih nad domaćim Radnikom, mogla je da bude i još ubedljivija....U prvoj utakmici 14. kola Superlige, Partizan je kao gost savladao ekipu Radnika u Surdulici rezultatom 3:1...Najveći deo posla u današnjem meču crno-beli su obavili već u prvih desetak minuta, kada su poveli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.