Da li je Partizanu opravdano poništen gol? /VIDEO/

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Partizanu opravdano poništen gol? /VIDEO/

Fudbaleri Partizana su i drugi put kiksnuli u prolećnom delu Jelen Superlige, odigrali samo 0:0 na svom terenu protiv niškog Radničkog, a jedini gol koji su postigli poništen im je zbog ofsajda - opravdano ili ne?

Crno-beli su najbliži pobedi bili u 72. minutu kada je Ninković oštro šutirao po zemlji, golman Borjan zaustavio njegov udarac, a pomoćni sudija Čađenović podignutom zastavicom signalizirao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nemanja Kojić u ofsajdu, iako je, čini se, bio u dozvoljenoj poziciji.

U nastavku akcije lopta se odbila do Grbića koji je zatresao mrežu dok je Kojić stajao na gol-liniji u blizini golmana Nišlija i tako uticao na igru, a glavni sudija Robert Kiš Čepegi malo odloženom reakcijom poništio pogodak.

Partizan je još jednom razočarao svoje navijače, drugi put uzastopno od početka prolećnog dela Superlige remizirao u Humskoj (sa Voždovcem 3:3 u 16. kolu) i poklonio Crvenoj zvezdu još jednu šansu da se vrati u šampionsku trku. Večiti rival sa Marakane prvu nije iskoristio usled remija takođe sa Radničkim (0:0), a u nedelju gostuje Jagodini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grbić: Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prethodne sezone, znaju ljudi na šta mislim

Izvor: Sportal.rs, 28.Feb.2015

Niški Radnički je u Beogradu odigrao bez golova protiv Partizana, u utakmici 17. kola Superlige Srbije. Partizanu je u 72. minutu poništen gol Petra Grbića zbog ofsajda. Ofanzivac crno-belih Petar Grbić ocenio je da je njegova ekipa oštećena...- Neverovatno je da je utakmica produžena samo pet...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.