Da li će Partizan dobiti išta za Sumu?

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Partizan dobiti išta za Sumu?

Postoji otkupna klauzula, a da li će je aktivirati Izraelci?

Sejduba Suma je otišao iz Partizana u Izrael gde nastupa za Makabi Haifu. Dogovorena je pozajmica sa pravom otkupa, Partizan bi dobio samo polovinu sume koja bude utvrđena nakon završetka pozajmice od godinu dana, sve to zbog neisplaćenih zarada ovom fudbaleru. Naravno, obavezu zarada Sumi preuzeli su Izraelci dok je na pozajmici.

Takav je dogovor, a da li će Izraelci biti zainteresovani da ga otkupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i šta se dešava ako neće?

Suma ima ugovor sa Partizanom sve do 2020. godine i morao bi da se vrati u redove vicešampiona Srbije ukoliko Makabi ne žei da ga otkupi što je sve izvesnije. U slučaju da zarade i dalje budu neisplaćene, postoji mogućnost da Suma zatraži raskid ugovora na štetu Partizana, što je izvesno i da će dobiti.

Od kada je otišao u Izrael, a to je bilo pre tačno 3 meseca, odigrao je 146 minuta za Makabi i upisao je samo jednu asistenciju. Često nije ni na klupi, izgleda kao da ne računaju na njega i da i oni žele da ga se reše.

Dakle, sve je izvesnije da Partizan neće puno zaraditi od Sume ukoliko se to uopšte i desi...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.