Da li Partizan na pravi način koristi svog novog centra, šta kažu u Ritasu?

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Partizan na pravi način koristi svog novog centra, šta kažu u Ritasu?

Kakve poruke stižu iz Ritasa pred meč sa Partizanom? Zanimljivo zapažanje oko Parahovskog...

U trećem kolu Evrokupa, litvanski Ritas će sutra dočekati ekipu Partizana, koja je u subotu doživela prvi poraz u sezoni, od Primorske u drugom kolu ABA lige.

Deluje da su Litvanci u ovom trenutku u boljoj formi, uz to imaju i prednost domaćeg terena, a Partizan ni ovoga puta u svom sastavu neće imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rašona Tomasa zbog povrede.

Ipak, u Ritasu sa poštovanjem govore o Partizanu, ispratili su i analizirali mečeve crno-belih odpočetka sezone, a na tu temu je za klupski sajt govorio trener Dainijus Adomaitis.





''Partizan igra dobru i pametnu košarku. To je tim koji zna svoje prednosti i koristi ih. Imaju šutere, ali i košarkaše koji veoma dobro igraju pod košem. Veličković je od početka ove sezone u veoma dobroj formi. Jednom rečju, beogradski tim ima dosta različitih oružja. Protiv Tofaša nisu imali Rašona Tomasa, ali je Zagorac bio MVP kola u Evrokupu'', ističe Adomaitis.

Sutra će od Partizanovih igrača u centru pažnje ipak biti centar Artsjom Parahovski, koji je ovog leta došao upravo iz Ritasa.

Zanimljivu konstataciju je u vezi njega imao Adomaitis.

''Kod nas je Artsjom bio jedan od najvažnijih igrača u timu. Pokušavali smo da ga ikoristimo u različitim situacijama. On sada ne dobija toliko situacija u ekipi Partizana, njegova uloga je sada drugačija, ali to samo pokazuje kapacitet beogradskog tima'', zaključio je Adomaitis.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.