Da komšiji crkne krava: Donji Srem slavio u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da komšiji crkne krava: Donji Srem slavio u Novom Sadu (VIDEO)

I Vojvodini jasno stavio do znanja da mora bolje ako zaista želi da se umeša u šampionsku trku

Kao da obrazi nisu dovoljno brideli igračima Vojvodine posle blede igre u porazu od Partizana pre šest dana. Novosadska Stara dama je u 12. kolu Superlige primila još jednu šamarčinu kojom joj je jasno stavljeno do znanja da mora bolje ako kani da se ozbiljno umeša u trku za titulom šampiona. Donji Srem je na Karađorđu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slavio sa 3:2 i ogolio sve probleme u igri Lala.

Prvo perfektna parabola Dina Šarca iz prve sa 15 metara, pa posle izjednačujućeg gola Mijata Gaćinovića početkom drugom poluvremena – kada se činilo da su Novosađani konačno uhvatili ritam –  solo prodor i surova egzekucija Aleksandra Stanisavljevića. I na kraju Đuro Zec koji je pogodak Lazara Veselinovića sa penala, njegov osmi u sezoni što ga, zajedno sa Petrom  Jelićem i Petrom Škuletićem, svrstava na čelo liste najboljih strelaca Superlige, učinio apsolutno nebitnim.



Prvi put ove sezone Vojvodina je vezala dva uzastopna poraza.  Donji Srem je pokazao da je crna serija od četiri uzastopna poraza delom i posledica toga što je sreća okrenula leđa klubu iz Pećinaca.

-------------------------------------------------------------

VOJVODINA – DONJI SREM 2:3 (0:1)

/Gaćinović 47, Veselinović 71pen  – Šarac 41, Stanisavljević 63, Zec 78/


Stadion: Karađorđe;

Sudija: Dalibor Manojlović;

Vojvodina (4-2-3-1): Milinković Savić – Živković, Pekarić, Babić, Nastić (od 68’ Pankov) – Tumbasević, Ivanić – Alivodić (od 40’ Novaković), Poletanović, Gaćinović – Veselinović;

Donji Srem (4-2-3-1): Belić – Lakićević, Prljević, Lakić Pešić, Punoševac – Abubakari, Šarac – Stanisavljević, Krunić, Zec – Spalević.

SUPERLIGA, 12. kolo:

Mladost Lučani – Radnički Kragujevac 0:0

Napredak – Voždovac 0:2 (0:2)

/Džugurdić 23, Škerjanc 26/

Novi Pazar – Borac  Čačak 1:2 (1:2)

/Tintor 39, Kecap – Stojanović 5, 9/

Jagodina – Rad 0:2 (0:1)

/Raspopović 2, Perović 71/

Crvena zvezda – Čukarički 0:0 (0:0)

Vojvodina – Donji Srem 2:3 (0:1)

/Gaćinović 47, Veselinović 71pen – Šarac 41, Stanisavljević 63, Zec 78/

19.00: Radnički Niš – OFK Beograd

Nedelja:

13.00: Spartak – Partizan

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.