Da je samo do terena, verovatno bismo mi uzeli titulu

Izvor: B92, 13.Jun.2022, 10:32

"Da je samo do terena, verovatno bismo mi uzeli titulu"

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić obratio se javnosti na okupljanju tima pred novu sezonu.

Vučelić je istakao da je i u prethodnoj godini postignut veliki takmičarski uspeh, a da su sada ambicije još veće.

"U minuloj godini mi smo postigli veliki takmičarski uspeh i mi smo pod rukovodstvom trenera Aleksandra Stanojevića kome zahvaljujem svemu što je uradio za Partizan imali takmičarski uspeh. Da je samo takmičarski deo na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio u pitanju verovatno bi mi poneli šampionsku titulu", rekao je Vučelić i dodao:



"Postoje kako kažu uspesi na terenu i uspesi van terena. U tim uspesima van terena smo bili manje uspešni i zbog toga smo ostali u borbi za titulu do zadnjeg kola i bili smo u finalu Kupa. U Evropi smo otišli više nego bilo kad u istoriji u smisli trajanja u prolećnom delu sezone".


Spekulisalo se sa nekim drugim imenima, a na kraju je na mesto šefa struke Partizana stigao Ilija Stolica.

"Izabrali smo sa velikom svešću odgovornosti najboljeg mogućeg šefa stručnog štaba Iliju Stolicu. Zbog toga sam veoma, veoma zadovoljan i smatram to jednom od najvećih pretpostavki za uspeh. Imamo apsolutno poverenje u Iliju Stolicu kao trenera koji je posvećenik. Ja po svemu onom što radu Stolice kroz Partizna kada je bio pomoćni trener imam potpuno poverenje u njega. Jer nije dovoljno biti samo vredan, treba biti i darovit trener i treba znati", naglasio je Vučelić.

Igračima je poručio da je njihov posao na terenu, a da se nada da će suđenje i VAR biti na još većem nivou naredne sezone.



"Nemojte ni pomišljati da isterujete neke više pravde, druge pravde jer to nije vaš zadatak. To je zadatak nekog drugog i nadam se da će biti nekog dovoljno odgovornog da suđenje bude još bolje i da VAR radi svakoga minuta i da bude u službi fudbala",
dodao je on.

Na kraju je istakao da veruje u ovaj tim i uspehe i titule u narednoj sezoni.



"Ako to ispunite ja ne sumnjam u uspeh koji ćete postići. Pred nama je sespecifična sezona koja se intenzivno igra do oktobra, a onda nastupa pauza od tri meseca što omogućava da se posvetite trenažnom procesu",
naglasio je Vučelić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽESTOKA PORUKA NA POČETKU PRIPREMA! Vučelić: Titulu smo izgubili VAN TERENA, VAR neka radi sve vreme!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2022

Predsednik Partizana, Milorad Vučelić, obratio se fudbalerima tog kluba prilikom okupljanja pred početak priprema za novu sezonu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.