Da je Pep danas bio u Humskoj, sutra bi oborio rekord za srpskog Inijestu!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da je Pep danas bio u Humskoj, sutra bi oborio rekord za "srpskog Inijestu"!

Šta vi kažete?

Partizan je pobedio Radnički iz Niša rezultatom 3:1, a navijači su zadovoljni izdanjem ekipe Miroslava Đukića.

Heroj je bio dvostruki strelac i asistent Đorđe Ivanović, Zoran Tošić je imao gol i asistenciju, ali je u prvi plan posle njih iskočio Armin Đerlek.

Po mišljenju navijača Partizana, on je odigrao odličan meč, a da je Pep Gvardiola danas bio u Humskoj, oborio bi rekord i platio 250 miliona evra za njega.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Pogledajte reakcije navijača crno-belih:

Da Pep Gvardiola zna kakav je igrač Armin Đerlek, već sjutra bi se u kasu FK Partizan sručilo 250 miliona eura, i to sa naznakom ,,za srpskog Inijestu''

— PFK (@Radonjaaaa) April 26, 2018
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan nakon preokreta savladao Radnički

Izvor: Danas, 27.Apr.2018, 00:45

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički (3:1) nakon preokreta odlažući tako slavlje Crvene zvezde, koja je mogla sinoć, četiri kola pre kraja, doći do šampionske titule da je večiti rival kiksnuo. Da ne bude iznenađenja u Humskoj pobrinuo se pre svih Đorđe Ivanović, koji je bio dvostruki...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.