Da izborimo maksimum iz duela protiv Partizana

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 17:17

"Da izborimo maksimum iz duela protiv Partizana"

Fudbaler Čukaričkog Muhamed Badamosi rekao je da njegovu ekipu čeka još jedna teška utakmica u Superligi.

On je dodao da će pokušati da "izbore maksimum" iz predstojećeg meča protiv Partizana.

"Svi mi znamo da Partizan ima izuzetno dobar tim. Čeka nas još jedna teška utakmica, a na nama je da na svom stadionu pokušamo da izborimo maksimum iz ovog duela", rekao je Badamosi za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog u utorak dočekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipu Partizana, u utakmici 30. kola Superlige Srbije od 18 sati.

Tim sa Banovog brda je trenutno treći na tabeli domaćeg šampionata sa 59 bodova, dok je Partizan četvrti sa dva boda manje.

"Znamo protiv koga igramo, Partizan ima odlične domaće i sjajne strane igrače. Upoznat sam sa njihovim kvalitetima, uspešno su se borili i u Evropi, dogurali do nokaut faze Lige konferencije, što najbolje govori o njima", rekao je Badamosi.

"Igrali smo sa njima vrlo zanimljivu utakmicu u prvom delu sezone, kad nismo imali ni dovoljno sreće, zaslužili smo tada najmanje bod, možda i više. Igraćemo ponovo sa Partizanom u utorak, pa u kratkom vremenskom intervalu još jednom, biće zanimljivo", dodao je on.

Kolo pre početka plej-ofa, Čukarički ima isti broj bodova kao i drugoplasirani TSC, a Badamosi je istakao da će se njegov tim "boriti do kraja".

"Biće ovo duga i neizvesna trka, siguran sam do poslednjeg kola. Moj klub ima velike ambicije, želimo da se plasiramo u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. Za sada igramo dosta dobro, ali iste ambicije imaju Partizan, TSC, Vojvodina i Novi Pazar", rekao je Badamosi.

"Biće vrlo zanimljivo, privilegija je igrati ovakve mečeve, kao što će na primer biti naredni protiv Partizana", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.