DŽONI ŠTULIĆ OTKRIO: Evo ko su mu IDOLI u Partizanu - zbog njih odabrao OVAJ broj na dresu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 14:22

DŽONI ŠTULIĆ OTKRIO: Evo ko su mu IDOLI u Partizanu - zbog njih odabrao OVAJ broj na dresu!

Mladi fudbaler otvorio dušu.

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama za početak kvalifikacija za evropsko takmičenje. Momci svoju snagu i formu uzdižu na Zlatiboru a veliku pažnju medija privlači novajlija i debitant u crno-belom dresu, mladi Nikola Štulić koji je u intervjuu za Partizanovu televiziju otkrio tajnu zašto je baš izabrao da na dresu nosi broj 32.

- Ja inače volim broj 9. ali sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hteo broj 45. zbog Aleksandra Mitrovića. Rekli su mi da je Petar Gigić do nekog vremena bio tu i da je broj zauzet. Broj 32. sam izabrao da nastavim tradiciju Petra Škuletića i Uroša Đurđevića koji su imali sjajne sezone u dresu Partizana i ja se nadam da ću to i nastaviti - izjavio je Štuli.

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

Po svemu sudeći, navijači crno-belih i dalje pamte ova dva fenomalna igrača koji su, zaista, u crno-belom dresu imali izuzetne sezone kada je broj postignutih golova u pitanju.

- Na njih sam gledao ka na uzore i idole. Na meni je da se trudim, daću sve od sebe i pružiću svom maksimum. A dokle ću stići, to ne znam - zaključio je mladi Nikola Štulić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.