Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ: Znali smo šta nas čeka, zato smo pokazali sve što znamo

Strateg crno-belih bio je zadovoljan pobedom svojih izabranika i izborenim opstankom Partizana u regionalnom takmičenju.

– Prvo želim da čestitam ekipi Tajfuna, koja se bori sa brojnim poteškoćama i verujem, da bi u suprotnom slučaju bila u mnogo boljoj situaciji na tabeli. Svesni smo bili činjenice da igramo protiv ekipe od velikog potencijala. Na papiru izgleda kao da je naša pobeda ubedljiva, ali smo stvarno morali da pokažemo sve što znamo, kako bismo je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << postigli – rekao je Džikić.
Sličnog mišljenja bio je i najbolji igrač Partizana na večerašnjem meču Edo Murić.
– Pred gostovanje u Celju, znali smo da ćemo morati da pokažemo što bolju igru, jer Tajfun i dalje ima želju za dokazivanjem. Uspeli smo da to prenesemo na moje saigrače, da pokažemo dobru igru i da zasluženo pobedimo – izjavio je Edo Murić.
Pogledajte i kakav je potez napravio Adin Vrabac.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.