DŽIKIĆ PRIONUO NA POSAO: Partizan dovodi Amerikanca koji je izluđivao Grobare (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ PRIONUO NA POSAO: Partizan dovodi Amerikanca koji je izluđivao Grobare (VIDEO)

Prema najnovijim informacijama Partizan je već sada pronašao plejmejkera za sledeću sezonu.

Partizan je poslednjih godina pokazao boljku da najvažnije igrače, organizatore igre dovodi u poslednjem trenutku. Međutim, ovog puta dolaskom Aleksandra Džikića to neće biti slučaj. Jer, novi strateg Partizana već sada je kaparisao svog ljubimca iz vremena dok je vodio Krku.
U pitanju je plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Malkolm Armsted koji je još u Novom Mestu razvio veliko poštovanje i prijateljstvo sa Džikićem. On je, prenosi ‘Kurir’, već sada označen kao plejmejker koji će u sezoni 2016/2017 predvoditi crno-bele sa pozicije ‘jedan’.
Postojala je mogućnost da to bude već sada, ali kako je 10. januara istekao rok za registraciju novih igrača u regionalnom takmičenju, sa Amerikancem je dogovorena saradnja od sledeće sezone.
Armsted iza sebe ima dosta iskustva, igrao je za ruski Saratov, grčki AEK, a trenutno nosi dres turskog Istanbula BB. U Krki je bio od 2013. do 2015. godine, kada je i postao svojevrstan ljubimac Aleksandra Džikića.
To je potvrdio i njegov tvit kada je popularni ‘Džile’ postao prvi trener Partizana.

A evo i kako je Malkolm Armsted dovodio Grobare do ludila pre samo godinu dana:

(Izvor: youtube / malcolm armstead)

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.