Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ PRED PAOK- Utakmica u Solunu je samo prvo poluvreme

Trener ekipe Partizana ističe da će od izuzetne važnosti biti koš razlika, te poziva na oprez pred prvi meč plej-of faze Lige šampiona.

Crno-beli su u dobrom raspoloženju otputovali u Solin, posle velike pobede u večitom derbiju kojom su zadržali drugu poziciju u regionalnom takmičenju ali i dobili veliku inekciju samopouzdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pred naredne izazove.
Ipak šes stručnog štaba tima iz Humske, Alksandar Džikić, smatra da taj meč treba što pre zaboraviti i u potpunosti se okrenuti prvom narednom susretu, a za njegov tim to je meč u Solunu, protiv ekipe PAOK-a.
Strateg Partizana u potpunosti je svestan jačine protivnika i toga da njegovu ekipu u Grkoj očekuje težak ispit.
-PAOK u prvenstvu ima učinak 9-7, na deobi je od četvrtog do šestog mesta. Kao i ostali grčki timovi, ima punu rotaciju od deset igrača. Imaju dobar ‘sajz’ na centarskim pozicijama, spolja su glavni strelci Šibert i Mekfaden, unutra prva opcija Klanton. Domaći deo ekipe iskusan, plus nekoliko Grka u pravim igračkim godinama. Mogu da igraju efikasno i u tranziciji, ali im je i pozicioni napad organizovan i kontrolisan.- rekao je Džikić, i potsetio na važnost koš razlike u plej-of mečevima.
-Posebna specifičnost je činjenica da se igra na razliku, tačnije rezultat je vrlo bitan. Dakle od prvog do poslednjeg minuta mora se biti svestan da je utakmica u sredu tek prvo poluvreme.- zaključio je talentovani stručnjak.
Meč između PAOK-a i Partizana na programu je sutro od 20h, sa direktnim prenosom na Arena Sport TV.
The post DŽIKIĆ PRED PAOK- Utakmica u Solunu je samo prvo poluvreme! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.