DŽEKPOT ZA PARTIZAN: Ljubimac Grobara RASKINUO ugovor, pa PORUČIO... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 14:52

DŽEKPOT ZA PARTIZAN: Ljubimac Grobara RASKINUO ugovor, pa PORUČIO... (FOTO)

Pravo u centar.

Leandre Tavamba, bivši centarfor Partizana, potvrdio je na Tviteru da će na leto napustiti Al Tavon kao slobodan igrač, jer mu ističe ugovor. Mnogi Grobari se nadaju njegovom povratku u crno-beli dres koji je sa uspehom nosio godinu i po dana, pre nego što se otisnuo put Azije.

- Priča se nastavlja. Uskoro okrećemo novu stranicu. Hvala Al Tavonu na dve specijalne godine – kratko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poručio Tavamba.

The story continues#new page soon coming#thanks Al Taawoun for two special years ⚽️⚽️⚽️🥰🥰🥰🙏🙏🙏 pic.twitter.com/R2cBNcQ96l

— Tawamba89 (@gael_kana) May 8, 2020

Podsetimo, Tavamba je sa "Parnim valjkom" najpre stigao do duple krune 2017. godine, da bi u narednoj odbranio trofej u Kupu Srbije. Njegovom prodajo crno-beli su zaradili 1,4 miliona evra, a on je ukupno za Partizan odigrao 70 utakmica na kojima je dao 21 gol, uz čak 14 asistencija. Statistički, u Al Tavonu je igrao još bolje, jer je upisao 54 nastupa, a čak 31 put je zatresao mrežu rivala.

Da li će do povratka Kamerunca u Humsku doći, ostaje nam da vidimo narednog leta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Dragana Kosjerina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.