DV: Veoma značajna uloga Anđušića

Izvor: B92, 04.Nov.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Veoma značajna uloga Anđušića

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Splitom sa 79:72 u 7. kolu ABA lige da su njegovi košarkaši zabeležili važnu pobedu.

"Ostvarili smo veoma važnu pobedu. Pomalo smo ispražnjeni svim ovim putovanjima, teškim utakmicama. Momci su smogli snage da odbranom nadoknade to što ih šut možda nije hteo, osim Andjušića, koji je odigrao veoma značajnu ulogu, dao značajan doprinos da se utakmica dobije", rekao je trener "crno-belih".

Vujošević >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istakao da je Split želeo da protiv Partizana nastavi seriju pobeda na domaćem terenu.

"Ovo je veoma važna pobeda, veoma je važan ligaški deo ABA lige zbog toga što prvak garantovano igra sledeće godine Evroligu, to je ono što je jako značajno i svaka nova pobeda dovodi nas korak bliže tom cilju."

Trener Partizana je dodao da je Split dobro ukomponovana ekipa, koju krasi dobar spoj starijih i mladjih igrača.

"Nije slučajno Split dobio Crvenu zvezdu i posebno Cedevitu. Oni imaju ekipu koja je ukomponovana od starih iskusnih igrača i mladih talentovanih. Odlični su šuteri za tri poena, tim su, povezuju ih kvalitetna saradnja i dobar odnos."

Trener Splita Mladen Erjavec rekao je da njegovi košarkaši ne moraju da žale pošto im je bitno da pobedjuju one ekipe koje su u rangu sa njihovim.

"Ušli smo čvrsto, ali smo morali da pogadjamo otvorene šuteve da bismo ostali u igri. Naš šut za tri poena i napadački skok su bili uslovi da napravimo nešto više. Borili smo se, nemam šta da zamerim igračima. Možda se i videlo opterećenje da moramo da pobedimo Partizan, što nije istina, mi moramo da pobedjujemo one ekipe koje su u rangu sa nama".

Partizan će sledeću utakmicu igrati u petak, kada će se u petom kolu Evrolige sastati sa nemačkim Bambergom, a zatim u nedelju u osmom kolu ABA lige igra sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Odbranom kompezovali loš šut

Izvor: Press, 04.Nov.2012

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle današnje pobede nad Splitom sa 79:71 u sedmom kolu Jadranske lige da su njegovi košarkaši dobrom igrom u odbrani nadoknadili to što ih nije hteo šut..- Ostvarili smo veoma važnu pobedu. Pomalo smo ispražnjeni svim ovim putovanjima, teškim utakmicama....

Nastavak na Press...

Anđušić: Bitna je samo pobeda

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Nov.2012, 20:23

Običaj je da se u odjavama utakmica rade intervjui sa najistaknutijim akterima, bilo da je u pitanju junak pobede ili najbolji u porazu.. Ipak, isto tako je u Partizanu pravilo da mladi igrači ne daju intervjue, barem u prvih nekoliko meseci, tako da je ovoga puta izostao razgovor sa Danilom Anđušićem,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.