Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Partizan sistematski uništavaju zbog kluba za koji ni ne znamo da li pripada SD Crvena zvezda!

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ponovo je apostroforirao tešku materijalnu situaciju i ocenio da je klub političkom voljom doveden u situaciju da ne može da plaća igrače.

On je u intervjuu za “web televiziju SportNetwork” ponovio da država favorizuje Crvenu zvezdu uz tvrdnju da državne firme finansiraju samo klubove iz Zvezdinog sportskog društva.
- Godinama smo u regionu bili najuspešniji sportski kolektiv, koji se sada sistematski uništava. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Igrači su svesni situacije, ne tražimo od njih da igraju za džabe, nego da imaju strpljenja. Jedino što da tražimo je da, kad su već ušli u priču znajući da je problematična, ne napuštaju tim dok se zajednički bori, minimum korektnosti je do kraja sezone – izjavio je Vujošević.
Na konstataciju novinara da je i Partizan ranije dobijao novac iz državnih firmi, Vujošević je odgovorio:
- Da, ali je Partizan pravio rezultate, a ovaj novi klub, ne znam ni da li je član Zvezdinog sportskog društva tek pravi rezultate. I on bude favorizovan. Javna preduzeća se finansiraju od novca svih građana, pa tako i navijača Partizana. Sada sve pare idu u Zvezdine klubove, a ništa u klubove SD Partizan. To nije moralno, nije pravedno, nije dobro – naglasio je Vujošević. 
Partizan je posle lošeg starta sezone serijom od 11 uzastopnih pobeda u ABA ligi izborio plasman u plej-of, a u zavisnosti od ishoda poslednja dva kola biće poznato ko će mu biti rival u polufinalu.
hotsport.rs/tanjug
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Partizan se uništava, političkom voljom je doveden u situaciju da ne može da plaća igrače

Izvor: Kurir, 11.Mar.2015

Javna preduzeća se finansiraju od novca svih građana, pa tako i navijača Partizana. Sada sve pare idu u Zvezdine klubove, a ništa u klubove SD Partizan. To nije moralno, nije pravedno, nije dobro, rekao je Vujošević..BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ponovo je apostroforirao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.