DV: Neću propagirati ovu ligu

Izvor: B92, 09.Dec.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Neću propagirati ovu ligu

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da skandalozna odluka ABA lige da bude suspendovan na tri meča zbog tehničke greške.

On je dodao da je zaslužio teničku grešku i istakao da u budućnosti neće propagirati ABA ligu.

Vujošević zbog isključenja protiv Mega Leksa neće moći da vodi tim na utakmicama protiv Zadra, Budućnosti i Solnoka, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan morati da plati 3.100 evra.

"Odluka je skandalozna, zasluženo sam dobio zasluženo dobio tehničku grešku jer sam reagovao kod sudije Vojinovića, pošto reakcija nije bila adekvatna, ali se onda iz drugog plana pojavio Belošević i bez razloga me isključio. Psovke su bile, za to postoji tehnička, a u obrazloženju kazne piše pokušaj fizičkog napada što nema veze sa mozgom. Neko tumači izraz lica i donosi odluke iz pretpostavke šta bi moglo da se dogodi - idiotizam klasični", rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir uoči meča Evrokupa protiv Krasnog Oktobra.

Vujošević je drugi put ove sezone kažnjen, pošto je zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Krke suspendovan jednom utakmicom.

"Dugo poznajem Beloševića, poslednji put kada nam je sudio bili smo dva na tri protiv Crvene zvezde i znam kakav je on apostol istine, ali pričaćemo o tome nekom drugom prilikom. Ja ne znam o kakvoj se pretnji radi? Psovki jeste bilo i za to postoje tehničke. Ne dele se tehničke kad neko tapše. Kakav pokušaj fizičkog napada? To što je mene (sportski direktor Dragan Todorić) Toša držao da se ne raspravljam dalje. Delegirali su nam dvojicu sudija iz Crne Gore i Beloševića u trenutku kada se zna da je Budućnost glavni kandidat Partizanu za plasman u plej of. Počelo je mnogo prljavo da se igra, odluka je nerazumna, nepravedna i štetna. Sigurno u budućnosti ovu ligu neću propagirati", naveo je Vujošević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Odluka Jadranske lige skandalozna i nepravedna

Izvor: Blic, 09.Dec.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zaslužio tehničku grešku protiv Mega Leksa, ali dodao da je skandalozna odluka čelnika Jadranske lige da bude suspendovan na tri meča...Vujošević zbog isključenja protiv Mega Leksa neće moći da vodi tim na utakmicama protiv Zadra,...

Nastavak na Blic...

Idiotizam klasični! Tako je Vujošević ocenio odluku ABA lige za njegovu suspenziju!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2014

- Sigurno u budućnosti ovu ligu neću propagirati - poručio je trener košarkaša Partizana..Foto: Marko Todorović..Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević poručio je da je zaslužio tehničku grešku na utakmici protiv Mega Leksa, ali dodao da je skandalozna odluka čelnika Jadranske lige...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.