DUPLA RADOST ZA GROBARE: Posle košarkaša još jedna pobeda Partizana nad Zvezdom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 00:45

DUPLA RADOST ZA GROBARE: Posle košarkaša još jedna pobeda Partizana nad Zvezdom (VIDEO)

Sjajno veče za sve kojima je crno-bela boja u srcu.

Izuzetan dan za sve navijače Partizana, crno-beli su slavili u košarkaškom derbiju u sjajnom duelu u dvorani Aleksandar Nikolić, a večeras je na meniju bio okršaj večitih i u esportu.

Crno-beli su bili poprilično ubedljivi, već u 10. minutu su došli do prvog "killa" preko Sn1llea, džanglera, koji je nadmudrio Baka iz Zvezde. Samo dva minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan je zabeležio još tri kila i imali su prednost od 4:0. Izuzev napretka u kilovima, Partizan je polako grabio i veću prednostu u "goldu".

A post shared by Partizan Esports (@partizanesports)

Uspela je Zvezda preko svog "6ax" da dođe i do prvog "killa" u 14. minutu, ali je već kasnije Partizan uzvratio preko Jope i Ryllea. Meč je polako odmicao, a u 23. minutu igre je Partizan imao ogromnu prednost. Imali su vođstvo od 12:3 u kilovima, a i prednost veću od 5.000 u "goldu".

First Derby of #EBL2023 goes to @esportspartizan! pic.twitter.com/PGCfHjyvkm

— Fortuna Esports #EBL2023 (@FortunaEsports) January 27, 2023

Partizan je u 30. minutu napravio "ace", poveo sa 19:3 i rutinski otišao i uništio protivnički "neksus" za pobedu u prvom ovosezonskom derbiju u EBL ligi.

U ostalim mečevima, CyberWolves su slavili protiv ekipe XD-a u veoma lagodnom meču, dok je Magaza uspela da iznenadi Valijans.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.