DULJAJ ZAVRŠIO NA TRAVI: Urnebesna scena u Humskoj, ali i dokaz da je pravi čovek na klupi Partizana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 12:41

DULJAJ ZAVRŠIO NA TRAVI: Urnebesna scena u Humskoj, ali i dokaz da je pravi čovek na klupi Partizana (VIDEO)

Crno-beli slavili posle drame.

Fudbaleri Partizana savladali su posle preokreta niški Radnički 2:1 u trećem kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su gubili do finiša meča, ali su uspeli da slave zahvaljujući pogocima Natha iz penala i Severine iz slobodnog udarca.

Igrači Partizana su bili istrajni u napadima, iako su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rezultatskom zaostatku od 13. minuta utakmice. Neophodnu energiju svakog trenutka sa klupe im je ubrizgavao trener Igor Duljaj.

Mladi stručnjak je temperamentnim ponašanjaem “gurao” svoje igrače, a u jednom trenutku je čak završio i na travi pored aut linije prilikom sprinta za loptu.

AJDEEEEEEEE!!!!! pic.twitter.com/0aIqGisiPe

— Bjanko 🇳🇱 (@bjankoneri1945) August 13, 2023

Džentlmenskim ponašanjem Duljaj je stekao simpatije fudbalske javnosti u Srbiji i to ne samo navijača Partizana. Našem fudbalu su potrebni ljudi kao što je nekadašnji vezista, a sada strateg Partizana.

Tim iz Humske posle tri kola Superlige ima sedam bodova, dva manje od lidera Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.