DULJAJ PRELOMIO: Partizan promenio golmana pred derbi sa Vojvodinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 15:42

DULJAJ PRELOMIO: Partizan promenio golmana pred derbi sa Vojvodinom!

Kola se slomila na njemu...

Kao posledica loših rezultata fudbalera Partizana, Igor Duljaj je za utkamicu sa Vojvodinom morao da napravi neke promene, a krenuo je od čuvara mreže Aleksandra Popovića.

Njega će u ovom meču zameniti Nemanja Stevanović, koji je poslednji put stajao među stativama krajem jula 2022. godine.

Najavio je strateg crno-belih u četvrtak na konferencijida da će promena biti, pa je rekao da će do subote vagati ko će putovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Novi Sad i ko će biti u startnih 11.

Nagovesto je i da bi mogao da ponovi potez iz prijateljskog meča sa CSKA 1948 i da Stevanovića izvede na teren umesto Popovića.

Golman, koji je među crno-bele stigao iz Čukaričkog, u proteklih nekoliko meseci nekada nije bio ni u protokolu, pa se očekuje da će njegova motivacija da se izbori za mesto u ovom duelu biti velika.

Iako Popović nije jedini krivac za rezultate kojima je “Parni valjak” podbacio, biće jedan od kojih će promene krenuti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.