DULJAJ PRED VOŽDOVAC: Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 14:43

DULJAJ PRED VOŽDOVAC: Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu

Crno-beli dočekuju Zmajeve sutra od 19 časova.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je pred poslednji meč sezone protiv Voždovca da nikoga u klubu ne raduje što će ekipa takmičenje u Super ligi Srbije završiti tek na četvrtom mestu na tabeli, ali da je kultura kluba da uvek ide na pobedu. Partizan će sezonu završiti na četvrtom mestu na tabeli, a u poslednjem 37. kolu Super lige, u subotu od 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časova dočekuje Voždovac.

 - Četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije nam prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mestu, izuzetno je teško i ne bežim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvesntva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal - rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Beogradu. - Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru.

Šef struke crno-belih je rekao da je igrače posebno motivisalo to što su navijači Partizana na rukometnoj utakmici protiv Vojvodine, ali i putem društvenih mreža pozivali da se dođe u subotu u Humsku.

 - Posle toga, verujte mi, na treningu je juče pucalo, bilo je intenzivno i agresivno, u pozitivnom smislu. Obično kada su poslednje utakmice i sve završeno, imate mnogo povređenih igrača, crvene kartone, neko ranije ode kući. Sada su svi tu, osim ranije povređenih, niko nije otišao i to me raduje i daje mi nadu da ko god bude izašao na sutrašnji meč, da će dati sve od sebe - dodao je Duljaj.

Govoreći o sastavu, trener je rekao da neće mnogo kombinovati i da će igrati fudbaleri koji su izneli najveći teret sezone. Sigurno neće biti u timu Svetozar Marković, a neizvesno je i učešća Andrije Pavlovića i Ljubomira Fejse. Duljaj je na kraju pozvao navijače da dođu u subotu u Humsku u što većem broju.

 - Partizan je samo jedan, niko nije iznad kluba - zaključio je Duljaj.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.