DULJAJ: Nema kombinovanja, najvažnija je utakmica sa Spartakom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 16:34

DULJAJ: Nema kombinovanja, najvažnija je utakmica sa Spartakom

Partizan gostuje u Subotici sutra od 20 časova.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas u Beogradu da će "crno-beli" ići na pobedu protiv Spartaka i dodao da je za njegov tim svaki naredni meč najvažniji. Partizan će sutra od 20 časova gostovati Spartaku u 12. kolu Superlige Srbije.

 - Nema kombinovanja jer je ovo najvažnija utakmica, to je derbi za nas, finale, ništa drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me ne interesuje, samo Spartak. Spremali smo se, znam iz iskustva da je ova utakmica najvažnija, kao derbi. Moramo da maksimalno da se pripremimo za ono što nas očekujeSvi su zdravi, nema povređenih, imam sastav u glavi, ali uvek nešto može da se promeni. Moram da sačekam da se trening završi i da vidim na koga mogu da računam - rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu i istakao da Nejtan de Medina neće igrati protiv Spartaka. - To je specifična pozicija, on nije vezni igrač, krilo ili napadač, pa da može postepeno da se uvodi u igru, pozicija štopera je takva da je teško da ga ubacite 15 mintuta i da postepeno ulazi u ritam, kao što su ulazili, Kalulu, Zahid, Severina... Ali u sastavu sigurno neće biti ako to pitate.

Duljaj je naveo da očekuje dobar meč u Subotici.

 - Mi se pripremamo kao i prethodno protiv Lučana, igraju sa tri pozadi, oni su motivisani, verujem da će nam teren dozvoliti da igramo fudbal, jer publika zaslužuje da vidi dobar fudbal, uz navijače koji će nam biti vetar u leđa i veliki štit - izjavio je Duljaj i pozvao navijače Partizana da u velikom broju dođu na meč u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.