DULJAJ NIJE ŽELEO O SUĐENJU, LAZETIĆ ZADOVOLJAN Trener Partizana istakao OSNOVNI problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 23:29

DULJAJ NIJE ŽELEO O SUĐENJU, LAZETIĆ ZADOVOLJAN Trener Partizana istakao OSNOVNI problem

Sjajan meč smo gledali.

Fudbaleri Partizana odigrali su 3:3 u prvom kolu Superlige Srbije protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

Trener Partizana Igor Duljaj nije želeo da komentariše suđenje, fokusirao se na lepotu igre.

- Ne možemo biti zadovoljni kad primite gol posle isteka vremena. Neću da komentarišem suđenje, nije mi manir, drago mi je što je publika uživala u evropskom meču, za to se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gleda. Hvala navijačima, da nije njih bilo ne bismo mogli da ovo postignemo - rekao je Duljaj i nastavio:

- Partizan ne zna drugačije nego ofanzivno da igra. Jedini problem su novajlije bez ijednog treninga, to se malo osetilo, ali videli ste kakvi su igrači. Moram da kažem hvala navijačima, poslušali su apel, samo zajedno možemo do cilja - zaključio je strateg crno-belih.

Trener domaćih Žarko Lazetić bio je znatno zadovoljniji.

- Zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunski. Imali smo sve, bilo je penala, svi su uživali. Čestitam Partizanu na odličnoj utakmici, ovo nam je trebalo, da se vratimo. Bod kao bod, manje-više, ali način na koji smo igrali će nam značiti. Probaćemo još manje grešaka da pravimo. Teško je protiv Partizana, čak i kad se povede je teže, jer oni na karakter i kvalitet pogađaju gol sa 20 metara. Strašna utakmica, čestitam svima, a Partizanu želim sve najbolje osim kad igra sa nama - ističe Lazetić.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Katarina Lazović, srpska odbojkašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Remi Partizana i TSC-a u prvom kolu Super lige Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2023

Fudbaleri Partizana i TSC-a odigrali su večeras u Bačkoj Topoli nerešeno 3:3, u meču prvog kola Super lige Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.