DULJAJ JASAN: Ja sam miran što se borbe za drugo mesto tiče

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 09:30

DULJAJ JASAN: Ja sam miran što se borbe za drugo mesto tiče

Partizan je očekivano slavio protiv Novog Pazara.

Fudbaleri Partizana su u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije na svom stadionu savladali ekipu Novog Pazara sa 2:0 i tako su i dalje ostavili šanse da se domognu toliko željenog drugog mesta. Ipak, imaju četiri boda manje od TSC-a i Čukaričkog, a moraće imati i jedan više od njih ako žele da ih ostave iza sebe.

- Rezultat 2:0 raduje. Nismo ušli sto posto u utakmicu. Gol smo postigli na vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije mi se svidelo što smo potom bili opušteni. Pazar nije bio u punom sastavu, a to je uticalo da moji igrači budu opušteniji, što nije dobro - rekao je trener Partizana Igor Duljaj.

TSC i Čukarički su zabeležili pobedu i drže i dalje razliku u odnosu na crno-bele od četiri boda.

- Ja sam miran što se borbe za drugo mesto tiče. Možda igrači imaju veći pritisak. Rekao sam da treba da se borimo dok god imamo šansu.

Ostala su još tri kola do kraja, Partizanu sledi meč kod kuće sa radničkim iz Kragujevca, gostovanje Vojvodini i na kraju pred svojim navijačiam protiv Voždovca.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.