Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRULOVIĆU POMEŠANA OSEĆANJA: Zadovoljan zbog bodova, ali…

Ljubinko Drulović debitovao je na klupi Partizana pobedom nad Javorom 3:2 (2:1) u 14. kolu Superlige Srbije.

– Moramo da budemo zadovoljni. Poklonili smo prvi gol Javoru i uspeli da se vratimo. Igrali smo dobro stvarali šanse i promašili penal. Žao mi je što su se neki važni igrači za moj tim povredili. Ne znam kako su prošli Brašanac i Jevtović videćemo da li će biti spremni za četvrtak i meč u Ligi Evrope. U svakom slučaju važna su tri boda – >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rekao je Ljubinko Drulović posle meča.
Partizan je do pobede došao posle preokreta, a Drulović je pred ovaj meč napravio nekoliko i promena u startnih 11.
Naredni meč Partizan igra već u četvrtak kada će u trećem kolu grupne faze Lige Evrope ugostiti Atletik Bilbao.
The post DRULOVIĆU POMEŠANA OSEĆANJA: Zadovoljan zbog bodova, ali… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drulović hvali inteligentnog Petrovića i najavljuje novi bljesak Nikole Ninkovića!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015

"Ninković u poslednje tri godine nije imao toliko prilika da igra, a verujem da će mojim dolaskom iskoristiti šansu. Generalno, šansu će svi dobiti, a samo je pitanje kako će je iskoristiti", rekao je novi strateg Parnog Valjka..Prvenac Ljubinka Drulovića na klupi Partizana. Novi šef stuke crno-belih...

Nastavak na MozzartSport.com...

FOTOGALERIJA: Preokret, bakljada, promašen penal i stare boljke na novom početku Partizana

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015

Ljubinko Drulović je pobedom debitovao na klupi Partizana, iako je Javor žestoko namučio aktuelnog šampiona Srbije.. . Partizan je uspeo da prekine seriju loših rezultata i da posle vrlo lošeg starta meča sa Javorom preokrene rezultat, čak iako je još jednom promašio jedanaesterac. Ovog puta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.