Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘DRIBLING’ MIROSLAVA ĐUKIĆA: Trener Partizana sprema veliko iznenađenje za Budućnost! (FOTO)

Od starta sa dva klasična napadača, u tandemu Đurđevic i Tavamba, a Leonardo će biti na klupi.

Jasno je opredeljenje Miroslava Đukića da Partizan napadne večeras Buducnost i stekne kapital pred revanš u Podgorici za sedam dana. Nije trener šampiona Srbije imao mnogo dilema oko startnog tima, a kako HotSport saznaje u dogovoru sa Brazilcem Leonardom, jedan od najboljih igrača biće crno-beli ‘džoker sa klupe’.
FOTO: HOTSPORT >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<

U napadu bi trebalo da zaigra tandem Đurđević-Tavamba, a Milenkovića koji je otišao u Fiorentinu. zameniće Lazar Ćirković. Pravo nastupa zbog kazne nema El Munir, ali Miletić je za sada neprikosnoven na levom boku.
Jevtović je malo rovit, pa će od starta zaigrati mlađi kolega Nebojša Kosović. To je sve od dilema koje je imao Miroslav Đukić.

Dakle, projektovani sastav za večeras izgleda ovako:
Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Everton, Kosović, Janković, Mihajlović, Tavamba, Đurđević.


FOTO: STARSPORT

Poslednji put Budućnost je gostovala u Humskoj pre jedanaest godina, a tada je domaćin slavio ubedljivo – 3:0 u borbi za prvenstvene bodove.
Dva dana pre meča prodato je oko 6.500 ulaznica i procena je da će se na tribinama naći do 15.000 navijača. U boksu za goste Budućnost će imati podršku popularnih ‘Varvara’.
The post ‘DRIBLING’ MIROSLAVA ĐUKIĆA: Trener Partizana sprema veliko iznenađenje za Budućnost! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.