DRASTIČNO! Partizan ŽESTOKO kažnjen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRASTIČNO! Partizan ŽESTOKO kažnjen!

Težak udarac.

Partizanu se nije isplatila žalba! Komisija za žalbe FSS razmatrala je žalbu Partizana na odluku Disciplinske komisije da crno-beli igraju jedan meč bez publike i drugi pred praznom južnom tribinom, zbog incidenata na večitom derbiju odigranom u decembru. Žalba crno-belih ne samo da nije uvažena, već je Partizanu povećana kazna.

Komisija za žalbe je donela odluku kojom se kažnjava Partizan odigravanjem 2 (dve) prvenstvene – kup utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom igralištu bez prisustva publike i novčanom kaznom u isnosu od 150.000 dinara (prethodna kazna je bila 300.000 dinara). Ova odluka praktično znači da će Partizan na svoje sledeće dve utakmice kao domaćin protiv Zemuna (25. 2.) i Rada (4. 3.) igrati pred praznim tribinama.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.