DRAMA U PARTIZANU: Vujošević najavio da crno-beli neće igrati na Kupu Radivoja Koraća!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U PARTIZANU: Vujošević najavio da crno-beli neće igrati na Kupu Radivoja Koraća!

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da postoji mogućnost da crno-beli ne učestvuju na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Finalni turnir nacionalnog kupa će biti održan od 19. do 23. februara u Nišu.

"Pričaćemo o svemu na konferenciji za štampu pred Kup, ukoliko uopšte odlučimo da putujemo. Vidite u kakvoj smo situaciji, sve je otvoreno i pitanje finansijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stvari. Nisu u pitanju samo smeštaj i putovanje, već stipendije igračima i neke druge obaveze", rekao je Vujošević.

Trener Partizana se još jednom osvrnuo na iznenadni odlazak Đorđa Gagića.

"Previše se pričalo o tome, mi smo izdali saopštenje u kome nema ništa da se doda ili oduzme, nekome se to svidelo, nekom nije, o ukusima se ne raspravlja, mi stojimo iza saopštenja i svih upotrebljenih izraza. Nije potrebna neka posebna inteligencija da bi se sve razumelo, nikom ne treba dodatno tumačenje", dodao je trener crno-belih.

(Blic.rs)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJOŠEVIĆ: Imamo finansijskih problema, još ne znam da li idemo Kup Radivoja Koraća u Niš

Izvor: Press, 07.Feb.2015

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je na konferenciji za medije, u najavi meča sa Levskim, da je finansijska situacija u klubu neodrživa toliko da je u pitanje dovedeno čak i učešće na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.