DRAMA PRED MEČ U EVROKUPU: Dvojica POZITIVNIH na koronu u Partizanu - odstranjeni iz tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 21:40

DRAMA PRED MEČ U EVROKUPU: Dvojica POZITIVNIH na koronu u Partizanu - odstranjeni iz tima

Alarm u Humskoj.

Pomoćni treneri Partizana Aleksandar Matović i Dejan "Džoli" Mijatović iz preventivnih razloga neće biti na večerašnjoj utakmici protiv Burga.

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Burž.

Kako "Mondo" nezvanično saznaje, njih dvojica su testirani na koronavirus, ali još nisu dobili zvanične rezultate.

Tako da iz preventivnih razloga ih neće biti na večerašnjem meču.

Mijatović nije bio ni na utakmici protiv Cedevita Olimpije u nedelju, ali nije objavljeno zašto.

Očekuje se da će se više informacija imati sutra, a sada su svi u klubu koncentrisani na večerašnji duel 5. kola Evrokupa protiv Burga.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.