DRAGIĆ OTKRIO: Evo koji su ga klubovi iz Evrope zvali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 18:46

DRAGIĆ OTKRIO: Evo koji su ga klubovi iz Evrope zvali!

Gde je Partizan?

Slovenački košarkaš Goran Dragić je, nažalost po košarku, završio svoju profesionalnu karijeru. Očekivali smo ga u Evropi, ali jednostavno nije želeo da napusti svoju porodicu koja je u Majamiju gde mu se deca školuju.

- Imam malo dete u SAD, tako da je za mene Majami Hit bio jedina opcija. Nažalost, nisu imali mesta za mene, tako da sam radije ostao bez ugovora nego da propustim još jednu godinu odrastanja Matea i Viki. Tek sada vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta sam propustio tokom karijere i to je glavni razlog što sam završio karijeru, delom i moje levo koleno koje ne podnosi takve napore - rekao je legendarni plejmejker.

Medijima je otkrio i ko ga je sve zvao, a zanimljivo, tu nije bio Partizan.

Na spisku su Milan, Real Madrid, Barselona i Panatinaikos su klubovi koji su zvali Dragića, ali im se on samo zahvalio.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.